Stara Bašta

kaffe restoran „STARA BAŠTA“
Rekavice bb
Banja Luka

Restoran smješten u mjestu Rekavice, nadomak Banja Luke, nudi vrhunske specijalitete prepoznatljive po kvalitetu i ukusu.

Restoran „Stara Bašta“ nalazi se u prirodnom ambijentu. Ovaj ugostiteljski objekat, koji s mnogo pažnje i dobrog ukusa vodi porodica Čavić, omiljeno je mjesto svih onih koji umiju u mnoštvu dobroga da prepoznaju najbolje. Restoran raspolaže sa salom za ručanje, vanjskim dijelom odnosno terasom i obezbjeđenim parkingom za veći broj automobila u blizini restorana.

Smješten u prijatnom zelenilu, i prelijepom pogledu, restoran Stara Bašta nudi svojim gostima udoban ambijent za organizovanje svih vrsta ručkova, od porodičnih do poslovnih. Uz ekskluzivan ambijent i vrhunsku uslugu, restoran nudi vrhunske specijalitete koji su prepoznatljivi po kvalitetu i ukusu.Također u našoj ponudi nešto novo jesu usluge pečenja. Za cijelokupan asortiman vršimo dostavu na kućnu adresu. Kao i organizaciju svih vrsta slavlja,kao i keteringe.

Uvijerite se i sami u naš kvalitet.

Mnoštvo raznovrsnog cvijeća, ukrasnog zelenila i drveća pruža nezaboravan ugođaj tokom ljetnjih mijeseci a ručak u takvoj toploj i lijepoj atmosferi ostaće trajno u sjećanju svakog gosta!

sve info i rezervacije
065 293 745