BMB Delta

„BMB Delta“ se godinama bavi voćarstvom i uslužnim djelatnostima. Za to vrijeme preduzeće je uspjelo da stekne ugled i prepoznatljivost na tržištu.

„BMB Delta“ se godinama bavi voćarstvom i uslužnim djelatnostima. Za to vrijeme preduzeće je uspjelo da stekne ugled i prepoznatljivost na tržištu. U poslovnim aktivnostima BMB Delte najznačajane mjesto zauzima savremena proizvodnja voća u kojoj se primjenjuju sistemi kvaliteta ISO 9001/2008 i HACCP. Godišnja proizvodnja iznosi oko 250 tona kruške sorta vilijamovka, santa marija, trevuška itd.

„Kozarski biser“ je ime široke lepeze voćnih rakija preduzeća BMB Delta d.o.o:
Jabukovača, Travarica, Vilijamovka, Dunjevača,  Smrekovača, Šljivova prepečenica.

Prirodne voćne rakije  „Kozarski biser“ proizvedene su na tradicionalan način od pažljivo biranog voća sa obronaka Kozare i Prosare. Posebnost ovog predjela i vrhunski kvalitet voća dala su rezultat u kvalitetu rakija koji su mnogi prepoznali. Dokaz su brojne osvojene nagrade na stručnim domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima  na koje smo veoma ponosni. Na uglednim sajmovima poljoprivrede i voćarstava, čiji smo redovni učesnici (Novosadski sajam, Sajam u Mrkonjić Gradu, Ugljeviku, Osečini), osvajali smo značajna priznanja za kvalitet proizvoda (tri šampionska pehara i oko 30 medalja i diploma).

Posebno mjesto i ujedno najdraže priznanje za voćnu rakiju zauzima bronzana medalja na Internacionalnom ocijenjivanju pića  u Londonu 2014 godine.

Kontakt
Kralja Dragutina 1, Gradiška
Telefon: +387 (0)65 540 963 
Faks: +387 (0)51 216 788
E-pošta: bmb.delta@gmail.com